Tortas „Melsva rožė“ 2 kg

Category ID: 2

Category ID: 10

Category ID: 15

Category ID: 19

36,36 €

Tortas „Melsva rožė“. 2 kg jogurtinis (Lengvas šviesus plonas biskvitas perteptas persikiniu jogurto ir grietinėlės kremu su gaivios želė gabaliukais.). 

Kiekis

Tortas ’Jogurtinis’

Biskvitinis tortas su jogurtiniu grietinėlės kremu

Sudedamosios dalys: jogurtas (40%) ( pienas, 11% persikų, cukrus, gliukozės- fruktozės sirupas, modifikuotas krakmolas, tirštikliai: pupelių derva, pektinas, grietinėlė, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: trinatrio citratas, citrinų rūgštis jogurtinės bakterijos);

biskvitas 27% (kiaušiniai, geriamasis vanduo, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), cukrus, kepimo pasta (vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, natūrali kvapioji medžiaga (apelsinų), kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: (E450i), (E500ii), kvietiniai miltai, lipnumą reguliuojanti medžiaga: (E170i)); grietinėlės kremas 20% (grietinėlėgrietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis);

žele (geriamasis vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis , želatina, braškinė pasta (vanduo, gliukozės sirupas, invertuotas cukraus sirupas, etilo alkoholis, propilenglikolis, tirštiklis ksantanas, dažikliai: kochinelas, karmino rūgštis, karminas ir alfa- beta- ir gama- karotinas, stabilizatorius sorbitas, saulėgrąžų aliejus); geriamasis vanduo; želatina.

( Galimi riešutų pėdsakai)

 Maistingumas 100g produkto

Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

826 kJ/ 197 kcal

9,1 g

5,7 g

23,0 g

15,0 g

5,6 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2C+6C temperatūroje.