Tortas „Elza“ 2 kg

Category ID: 2

Category ID: 10

Category ID: 15

Category ID: 18

38,02 €

Tortas „Elza“. 2 kg greitutis (Karamelės skonio įdaras, cukrus, saldintas sutirštintas pienas, tirpi kava, kiaušinių baltymai, kiaušiniai, kvietiniai miltai.). 

Kiekis

Tortas „Greitutis“

Biskvitinis - baltyminis tortas su sviestiniu karameliniu kremu

Sudedamosios dalys: sviestinis karamelinis kremas 80% (margarinas (augaliniai aliejai ir riebalai

(riebalai (palmių, kokosų), aliejai (saulėgražų), vanduo, emulsikliai (E475, E471), druska, ,

rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas ( E202), kvapiosios medžiagos,

spalva: (betakarotinas)), karamelės skonio termostabilus įdaras (cukrus, vanduo, gliukozės ir

fruktozės sirupas (iš kviečių), modifikuotas kukurūzų krakmolas), dažikliai karamelė, titano

dioksidas, kapsantinas, stabilizatoriai gelano derva, karboksimetilceliuliozė, rūgštingumą reguliuojanti

medžiaga Mono, Di, ir Tri-kalcio citratas, kvapiosios medžiagos, druska, emulsiklis riebalų rūgščių

mono- ir digliceridai, antioksidantas natrio metabisulfitas), saldintas sutirštintas pienas (pienas,

cukrus), tirpūs kavos gėrimo milteliai ’Inka‘ (skrudinti miežiai, rugiai, cikorijos, cukriniai runkeliai);

baltyminis pusgaminis 10% (kiaušinių baltymai, cukrus);. biskvitas 10% (kiaušiniai, geriamasis

vanduo, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga - askorbo rūgštis),cukrus, pasta Colco

(vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai,

natūrali kvapioji medžiaga (apelsinų)), kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos

kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti

Maistingumas 100g produkto

Energinė vertė

Riebalai

     iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

      iš kurių cukrų

Skaidulinės medžiagos

Baltymai

Druska

1710kJ/ 409 kcal

21,0 g

8,0 g

50,0 g

42,0 g

0,4 g

4,7 g

0,0 g

medžiaga citrinų rūgštis). ( Galimi riešutų pėdsakai).

 

 

 

 

 

 

 

Laikymo sąlygos: +2C...+6C temperatūroje.