Tortas „Gabijos“ 1 kg
Tortas „Gabijos“. 1 kg jogurtinis (Lengvas šviesus plonas biskvitas perteptas persikiniu jogurto ir grietinėlės kremu su gaivios želė gabaliukais.).
Tortas ’Jogurtinis’
Biskvitinis tortas su jogurtiniu grietinėlės kremu
Sudedamosios dalys: jogurtas (40%) ( pienas, 11% persikų, cukrus, gliukozės- fruktozės sirupas, modifikuotas krakmolas, tirštikliai: pupelių derva, pektinas, grietinėlė, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: trinatrio citratas, citrinų rūgštis jogurtinės bakterijos);
biskvitas 27% (kiaušiniai, geriamasis vanduo, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), cukrus, kepimo pasta (vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, natūrali kvapioji medžiaga (apelsinų), kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos: (E450i), (E500ii), kvietiniai miltai, lipnumą reguliuojanti medžiaga: (E170i)); grietinėlės kremas 20% (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis);
žele (geriamasis vanduo, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis , želatina, braškinė pasta (vanduo, gliukozės sirupas, invertuotas cukraus sirupas, etilo alkoholis, propilenglikolis, tirštiklis ksantanas, dažikliai: kochinelas, karmino rūgštis, karminas ir alfa- beta- ir gama- karotinas, stabilizatorius sorbitas, saulėgrąžų aliejus); geriamasis vanduo; želatina.
( Galimi riešutų pėdsakai)
Maistingumas 100g produkto |
|
Energinė vertė Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
826 kJ/ 197 kcal 9,1 g 5,7 g 23,0 g 15,0 g 5,6 g 0,0 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje