Tortas „Žydra karūna“ 4 kg
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 19
Tortas „Žydra karūna“ 4 kg napoleonas (Sluoksniuotos tešlos sviestiniai lakštai, pertepti sviestiniu puriu kremu ir spanguolių džemu.).
Tortas “ Napaleonas”
Kapotos tešlos tortas su sviestiniu, maskarpones kremu ir spanguolių uogiene.
Sudedamosios dalys: sviestinis, maskarpones kremas 40% (maskarponės sūris, baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), sviestas, grietinėlė, pienas, kiaušinių tryniai, cukrus, geriamas vanduo, aromatinė medžiaga vanilinis cukrus, želatina); kapotos tešlos lakštai ( kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), sviestas, kiaušinių tryniai, grietinė, degtinė 40%, druska); spanguolių įdaras 20% ( spanguolės, geriamas vanduo, cukrus, pektinas); kremas (margarinas ( augaliniai aliejai ir riebalai 80% ( palmių, kokoso riebalai, saulėgrąžų aliejus), vanduo, emulsikliai E475, E471, druska (0,2%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas, kvapiosios medžiagos, dažiklis betakarotenas), sviestas, saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus ), vanduo, tirpi kava);
( Galimi riešutų pėdsakai).
Maistingumas 100g produkto |
|
Energinė vertė Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
1533,5 kJ/ 370 kcal 30,0 g 16,9 g 20,0 g 11,7 g 5,0 g 0 g |
Laikymo sąlygos: 0ᵒC…+6ᵒC .