Tortas „Pagaminta 1994“ 2 kg
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 18
Category ID: 19
Tortas „Pagaminta 1994“. 2 kg magija (Tikriems skanėstų mėgėjams tortas „Magija“. Pirmajame torto sluoksnyje karamelinis biskvitas, perteptas plonu sluoksniu šokoladinio kremo ir purios grietinėlės kremu. Viršutinis sluoksnis – tai riešutinis morengas, perteptas skaniu sviestiniu kremu su karamele ir daug riešutų. Šis tortas tikrai patiks riešutų ir karamelės mėgėjams, vertinantiems subtilų, išskirtinį skonį.).
Sudedamosios dalys: karamelinis kremas 47% (saldintas sutirštintas pienas (pienas , cukrus ), sviestas, lazdyno riešutai; karamelinis biskvitas ( kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), cukrus, saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus),kiaušiniai, kiaušinių tryniai, kildinimo medžiaga natrio karbonatas); juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas ( E322), kvapioji medžiaga: natūrali vanilė), grietinėlė ); morengas su riešutais 8%, lazdyno riešutai; kiaušinių baltymai; cukrus; cukraus pudra; sirupas drėkinimui ( cukrus, geriamas vanduo); cukrus.
(Galimi riešutų pėdsakai).
100 g produkto maistingumas |
|
Energinė vertė Riebalų iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandenių iš kurių cukrų Baltymų Druskos |
1758 kJ/ 421 kcal 24,5 g 13,8 g 43,3 g 31,6 g 6,8 g 0,1 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.