Tortas „Mango kitaip“ 2 kg
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 19
Tortas „Mango kitaip“. 2 kg mango (Mangų biskvitas su natūraliomis mangų, aviečių tyrėmis ir grietinėlės kremu.).
Sudedamosios dalys: mangų ir aviečių kremai (30%) (grietinėlė, aviečių tyrė (26%) (aviečių sultys 90%, cukrus 10%), mango tyrė (26%) (mangai 90%, cukrus 10%), cukrus, geriamas vanduo, želatina); mango biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), mišinys biskvitui (kviečių krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai: (E475, E 471), tešlos kildymo medžiagos: (E450, E500), druska, dažikliai: (E160a, E101)), geriamas vanduo, mango pasta 6.5%( gliukozės sirupas, cukrus, šaldyta mangų tyrė (15%), vanduo, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos obuolių rūgštis, citrinų rūgštis, dažikliai: ciberžolė, E150c, karotenai (yra sojų pupelių) kvapiosios medžiagos, tirštikiai agaras, pektinas); vaisių tyrės (mango 13% (mangas 90%, cukrus 10%), (aviečių tyrė (aviečių sultys 90%, cukrus 10%), cukrus, geriamas vanduo, želatina).
(Galimi riešutų pėdsakai).
100 g produkto maistingumas |
|
Energinė vertė Riebalų iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandenių iš kurių cukrų Baltymų Druskos |
958,7 kJ/ 229,2 kcal 12,3 g 7,0 g 25,8 g 21,5 g 3,9 g 0,1 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.