Tortas „Nusileidimo takas“ 3
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 19
Tortas „Nusileidimo takas“ 3 kg trapus (Kapotos tešlos tortas su karamele.).
Tortas ’Trapus’
Kapotos tešlos tortas su karamele
Sudedamosios dalys: kapotos tešlos pusgaminis 51% ( kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), grietinė, margarinas (palmių riebalai, vanduo, rapsų aliejus, emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridai ir digliceridai, druska (0,5%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis beta karotinas), sviestas, kefyras, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); karamelinis kremas 36% (saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus), grietinėlė,cukrus, sviestas); spanguolių džemas 13% (gliukozės ir fruktozės sirupas, spanguolės, cukrus, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas kalio sorbatas). ( Galimi riešutų pėdsakai).
Maistingumas 100g produkto |
|
Energinė vertė Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska |
1940 kJ/ 465 kcal 29,0 g 13,0 g 45,0 g 26,0 g 1,1 g 5,5 g 0,0 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.