Tortas „Pimpačkiukų puota“ 2 kg

Category ID: 2

Category ID: 10

Category ID: 15

Category ID: 18

52,89 €

Tortas „Pimpačkiukų puota“ 2 kg lazdynas (Trys balto ir vienas šokoladinio biskvito sluoksniai pertepti lengvu saldžios grietinėlės kremu, kuriame daug lazdynų riešutų. Tortas aplietas riešutų mase, kuri tirpsta burnoje ir suteikia šiam tortui dangaus vertą skonį). 

Kiekis

Tortas ’Lazdynas’

Biskvitinis tortas su plaktos grietinėlės kremu ir riešutais

Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas 53% (grietinėlė, cukrus, aromatinė medžiaga vanilinis cukrus); geltonasis biskvitas  (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), mišinys biskvitų gamybai (kviečių  krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai: riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, tešlos kildinimo medžiagos: di- ir polifosfatai, natrio karbonatas, nugriebto pieno milteliai, valgomoji druska, dažikliai: alfa- beta- ir gama- karotinas, riboflavinas), geriamasis vanduo;

 lazdyno riešutai 12%;

šokoladinis biskvitas  (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga -askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliai 20-22%sviestas, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis);

juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilinas).

 Maistingumas 100g produkto

Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1582,3 kJ/379,8kcal

25,6 g

10,01 g

32,2 g

22,5 g

5,2 g

0,18 g

Laikymo sąlygos: +2C+6C temperatūroje.