Tortas „Kamufliažinis“ 1,5 kg
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 18
Tortas „Kamufliažinis“. 1,5 kg avietėlė. Sudėtyje puiki skonių dermė - baltas purus biskvitas, balto šokolado, grietinėlės kremas, šaldytos avietės.
„Avietėlė“ tortas
Biskvitinis tortas su baltojo šokolado ir avietiniu grietinėlės kremu
Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas, 35% (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); biskvitas 28% (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), cukrus, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), citrinų kvapioji medžiaga (cukrus, kviečių krakmolas, apelsinų žievelių granulės, kvapiosios medžiagos preparatas); šaldytos avietės 15%; baltojo šokolado glaistas 7% (cukrus, nehidrinti augaliniai riebalai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, druska); sirupas drėkinti (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); cukrus; bezė kremas (cukrus, kiaušinių baltymai, geriamas vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), geriamas vanduo; kiaušinių tryniai; želatina; sulčių surišėjas (cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, gliukozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis).
100 g produkto maistingumas |
|
Energinė vertė Riebalų iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandenių iš kurių cukrų Skaidulinių medžiagų Baltymų Druskos |
1221 kJ/ 292 kcal 16,0 g 11,0 g 32,0 g 26,0 g 0,4 g 4,8 g 0,0 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.