Tortas „Meškutis su balionais“ 2 kg
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 18
Tortas „Meškutis su balionais“ 2 kg lazdynas (Trys balto ir vienas šokoladinio biskvito sluoksniai pertepti lengvu saldžios grietinėlės kremu, kuriame daug lazdynų riešutų. Tortas aplietas riešutų mase, kuri tirpsta burnoje ir suteikia šiam tortui dangaus vertą skonį).
Tortas ’Lazdynas’
Biskvitinis tortas su plaktos grietinėlės kremu ir riešutais
Sudedamosios dalys: grietinėlės kremas 53% (grietinėlė, cukrus, aromatinė medžiaga vanilinis cukrus); geltonasis biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), mišinys biskvitų gamybai (kviečių krakmolas, kvietiniai miltai, išrūgų milteliai, gliukozės sirupas, emulsikliai: riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, tešlos kildinimo medžiagos: di- ir polifosfatai, natrio karbonatas, nugriebto pieno milteliai, valgomoji druska, dažikliai: alfa- beta- ir gama- karotinas, riboflavinas), geriamasis vanduo; lazdyno riešutai 12%; šokoladinis biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga -askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliai 20-22%, sviestas, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilinas).
Maistingumas 100g produkto |
|
Energinė vertė Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
1582,3 kJ/379,8kcal 25,6 g 10,01 g 32,2 g 22,5 g 5,2 g 0,18 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.