Tortas „Ferrari“ 2 kg
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 18
Tortas „Ferrari“. 2 kg greitutis (Karamelės skonio įdaras, cukrus, saldintas sutirštintas pienas, tirpi kava, kiaušinių baltymai, kiaušiniai, kvietiniai miltai.).
Tortas „Greitutis“
Biskvitinis - baltyminis tortas su sviestiniu karameliniu kremu
Sudedamosios dalys: sviestinis karamelinis kremas 80% (margarinas (augaliniai aliejai ir riebalai (riebalai (palmių, kokosų), aliejai (saulėgražų), vanduo, emulsikliai (E475, E471), druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, konservantas ( E202), kvapiosios medžiagos, spalva: (betakarotinas)), karamelės skonio termostabilus įdaras (cukrus, vanduo, gliukozės ir fruktozės sirupas (iš kviečių), modifikuotas kukurūzų krakmolas), dažikliai karamelė, titano dioksidas, kapsantinas, stabilizatoriai gelano derva, karboksimetilceliuliozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga Mono, Di, ir Tri-kalcio citratas, kvapiosios medžiagos, druska, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, antioksidantas natrio metabisulfitas), saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus), tirpūs kavos gėrimo milteliai ’Inka‘ (skrudinti miežiai, rugiai, cikorijos, cukriniai runkeliai); baltyminis pusgaminis 10% (kiaušinių baltymai, cukrus);. biskvitas 10% (kiaušiniai, geriamasis vanduo, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga - askorbo rūgštis),cukrus, pasta Colco (vanduo, emulsikliai riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, natūrali kvapioji medžiaga (apelsinų)), kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis).
(Galimi riešutų pėdsakai).
Maistingumas 100g produkto |
|
Energinė vertė Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Skaidulinės medžiagos Baltymai Druska |
1710kJ/ 409 kcal 21,0 g 8,0 g 50,0 g 42,0 g 0,4 g 4,7 g 0,0 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC...+6ᵒC temperatūroje.