Tortas „Vestuvės rudenį“ 3 kg
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 17
Tortas „Vestuvės rudenį“ 3 kg karališkas (Du sluoksniai šokoladinio, vienas balto biskvito, sluoksnis morengo su šokoladu ir lazdynų riešutais. Pertepta plikytu šokoladiniu kremu su romu,brendžiu.)
Tortas ’Karališkas’
Biskvitinis-baltyminis tortas su sviestiniu kakaviniu kremu, šokoladu ir riešutais
Sudedamosios dalys: sviestinis kakavinis kremas 39% (sviestas, cukrus, grietinėlė, vanduo, kakavos milteliai); šokoladas 18% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis: (saulėgrąžų lecitinas) ,natūrali kvapioji medžiaga: (vanilė); šokoladinis biskvitas 12% (kiaušiniai, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), cukrus, kefyras, kakavos milteliai, maistinė acto rūgštis 9%, kildinimo medžiaga natrio karbonatas); lazdyno riešutai 10%; baltyminis pusgaminis 10%
( cukrus, kiaušinių baltymai ); biskvitas 6% (kiaušiniai, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga- askorbo rūgštis), cukrus, saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus), kildinimo medžiaga natrio karbonatas); sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė)), brendis 36%.
Maistingumas 100g produkto |
|
Energinė vertė Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
1830 kJ/ 439 kcal 26,0 g 15,0 g 45,0 g 40,0 g 4,7 g 0,0 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.