Tortas „Kornelijos ir Donato“ 7 kg

Category ID: 2

Category ID: 10

Category ID: 15

Category ID: 18

231,40 €

Tortas „Kornelijos ir Donato“. 7 kg citrininis (Biskvitinis – kapotos tešlos tortas perteptas citrininiu kremu ir karamele su riešutais.). 

Kiekis

Tortas „Citrininis“

Biskvitinis- kapotos tešlos tortas su citrininiu kremu , karamele, riešutais.

Sudedamosios dalys: biskvitas (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), cukrus, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), citrinų kvapioji medžiaga (cukrus, kviečių krakmolas, apelsinų žievelių granulės, kvapiosios medžiagos preparatas); šokoladinis kremas ( grietinėlė, grietinė,  cukrus, citrinos rūgštis, juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: E322( sojų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas pienas  (pienas, cukrus), sviestas, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė), sirupas drėkinimui  (cukrus, vanduo)); kapotos tešlos pusgaminis 15% (kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), grietinė,  margarinas  (palmių riebalai, vanduo, rapsų aliejus, emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridai ir digliceridai, druska (0,5%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis beta karotinas), sviestaskefyras, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); grietinėlė;  cukrus;  sviestas; citrinų sultys; kiaušinių tryniai,  bulvių krakmolas; graikiški riešutai ( 2%); lazdyno riešutai (2%)migdolų riešutai ( 2%).

Maistingumas 100g produkto

Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

2099,5 kJ/ 504,1 kcal

34,2 g

17,6 g

44,2 g

32,2 g

4,8 g

0,1 g

Laikymo sąlygos: +2C…+6C temperatūroje.