Tortas „Kornelijos ir Donato“ 7 kg
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 18
Tortas „Kornelijos ir Donato“. 7 kg citrininis (Biskvitinis – kapotos tešlos tortas perteptas citrininiu kremu ir karamele su riešutais.).
Tortas „Citrininis“
Biskvitinis- kapotos tešlos tortas su citrininiu kremu , karamele, riešutais.
Sudedamosios dalys: biskvitas (kiaušiniai, kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), cukrus, kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), citrinų kvapioji medžiaga (cukrus, kviečių krakmolas, apelsinų žievelių granulės, kvapiosios medžiagos preparatas); šokoladinis kremas ( grietinėlė, grietinė, cukrus, citrinos rūgštis, juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: E322( sojų lecitinas), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus), sviestas, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė), sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo)); kapotos tešlos pusgaminis 15% (kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), grietinė, margarinas (palmių riebalai, vanduo, rapsų aliejus, emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridai ir digliceridai, druska (0,5%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis beta karotinas), sviestas, kefyras, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); grietinėlė; cukrus; sviestas; citrinų sultys; kiaušinių tryniai, bulvių krakmolas; graikiški riešutai ( 2%); lazdyno riešutai (2%); migdolų riešutai ( 2%).
Maistingumas 100g produkto |
|
Energinė vertė Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
2099,5 kJ/ 504,1 kcal 34,2 g 17,6 g 44,2 g 32,2 g 4,8 g 0,1 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.