Tortas „Krikštynų“ 2 kg
Category ID: 2
Category ID: 10
Category ID: 15
Category ID: 20
Tortas „Krikštynų“ 2 kg viktorija (Šiame torte rasite visko: fantastiškos grietinėlės sluoksnį su slyvomis, mirkytomis alkoholyje, sluoksnį rūgščių vyšnių, virtos karamelės, trapaus pusgaminio ir šokoladinio biskvito.).
Tortas „Viktorija“
Biskvitinis-kapotos tešlos tortas su grietinėlės kremu, džiovintom slyvom ir karamele
Sudedamosios dalys: karamelinis kremas 22% (saldintas sutirštintas pienas (pienas, cukrus), grietinėlė, cukrus, sviestas); kapotos tešlos pusgaminis 17% ( kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), grietinė, margarinas (palmių riebalai, vanduo, rapsų aliejus, emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridai ir digliceridai, druska (0,5%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis beta karotinas), sviestas, kefyras, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); šokoladinis biskvitas (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliai, sviestas , kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); grietinėlės kremas14% (grietinėlė, grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); vyšnių įdaras 10% (vyšnios (60%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); džiovintos slyvos 9%; sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); stindiklis grietinėlei (cukrus, želatina, modifikuotas krakmolas, kiaušinio trynio milteliai, stabilizatorius di- ir polifosfatai, druska); geriamas vanduo; degtinė 40% (geriamas vanduo, etanolis); geriamas vanduo.
Galimi riešutų pėdsakai.
Maistingumas 100g produkto |
|
Energinė vertė Riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių Angliavandeniai iš kurių cukrų Baltymai Druska |
1434 kJ/ 343 kcal 17,0 g 9,5 g 42,0 g 32,0 g 4,6 g 0,0 g |
Laikymo sąlygos: +2ᵒC…+6ᵒC temperatūroje.