Tortas „Krikštynų“ 2 kg

Category ID: 2

Category ID: 10

Category ID: 15

Category ID: 20

46,28 €

Tortas „Krikštynų“ 2 kg viktorija (Šiame torte rasite visko: fantastiškos grietinėlės sluoksnį su slyvomis, mirkytomis alkoholyje, sluoksnį rūgščių vyšnių, virtos karamelės, trapaus pusgaminio ir šokoladinio biskvito.). 

Kiekis

Tortas  „Viktorija“

Biskvitinis-kapotos tešlos tortas su grietinėlės kremu, džiovintom slyvom  ir karamele

Sudedamosios dalys: karamelinis kremas 22% (saldintas sutirštintas pienas  (pienas, cukrus), grietinėlė, cukrus, sviestas); kapotos tešlos pusgaminis 17% ( kvietiniai miltai (miltų apdorojimo medžiaga-askorbo rūgštis), grietinė,  margarinas  (palmių riebalai, vanduo, rapsų aliejus, emulsiklis: riebalų rūgščių monogliceridai ir digliceridai, druska (0,5%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis beta karotinas), sviestaskefyras, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); šokoladinis biskvitas  (kiaušiniai, cukrus, kvietiniai miltai ( miltų apdorojimo medžiaga – askorbo rūgštis), bulvių krakmolas, kakavos milteliaisviestas , kildinimo medžiaga kepimo milteliai (kvietiniai miltai, tešlos kildinimo medžiagos natrio rūgštusis karbonatas, dinatrio difosfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); grietinėlės kremas14% (grietinėlė,  grietinė, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); vyšnių įdaras 10% (vyšnios (60%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, konservantas kalio sorbatas, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis); džiovintos slyvos 9%; sirupas drėkinimui (cukrus, vanduo, kvapioji medžiaga (brendis alk.50%, tirštiklis karboksimetilceliuliozė); stindiklis grietinėlei (cukrus, želatina, modifikuotas krakmolas, kiaušinio trynio milteliai, stabilizatorius di- ir polifosfatai, druska); geriamas vanduo; degtinė 40% (geriamas vanduo, etanolis); geriamas vanduo.

Galimi riešutų pėdsakai.

 Maistingumas 100g produkto

Energinė vertė

Riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

Angliavandeniai

iš kurių cukrų

Baltymai

Druska

1434 kJ/ 343 kcal

17,0 g

9,5 g

42,0 g

32,0 g

4,6 g

0,0 g

Laikymo sąlygos: +2C…+6C temperatūroje.